Studiedag

In samenwerking met bekende en bevoegde HBO-opleidingen, zoals lerarenopleidingen en kunstacademies, wordt tijdens de CEOB 2018 een studiedag georganiseerd. Voor het bijwonen van de studiedag ontvangt de deelnemer een certificaat dat wordt geaccepteerd voor opname in het Lerarenregister.

Inschrijving en certificaat

Deelname aan de studiedag van de CEOB is alleen mogelijk via voorinschrijving.Vanaf november kunt u zich hiervoor inschrijven. 

Bij binnenkomst dient de deelnemer zich vóór aanvang van de dag te melden bij de informatiebalie bij de entree. Na afloop van de studiedag dienen de certificaten persoonlijk te worden opgehaald bij dezelfde informatiebalie. Certificaten kunnen niet achteraf per post worden verzonden, zonder overtuigend bewijs dat men de studiedag daadwerkelijk heeft bijgewoond.

Vragen, opmerkingen of klachten

Bij vragen, opmerkingen of klachten over de studiedag kunt u een e-mail sturen naar studiedag@ceob.nl. Omschrijf uw vraag. opmerking of klacht zo concreet mogelijk, zodat wij u zo goed mogelijk antwoord kunnen geven, Binnen twee werkdagen ontvangt u een reactie.