Inschrijven exposant

Inschrijven kan uitsluitend via een beeldscherm met een resolutie die hoger is dan 640 pixels breed.

Inschrijven met korting voor exposanten Cultuur- en Onderwijsbeurs

De CEOB is de enige landelijke beurs waar cultuur en onderwijs elkaar ontmoeten. Dit is dé plek waar ICC’ers, leerkrachten PO en docenten VO, MBO en HBO hun lespakket vormgeven. Ca. 350 organisaties legden via de CEOB al succesvolle contacten met scholen in het PO, VO, MBO, HBO. Promoot ook uw aanbod onder 900 scholen in heel Nederland.

 

Gegevens organisatie
Vul de gegevens zo compleet mogelijk in.
Postadres
Adresgegevens
Bestelling
NB: Bij een halve stand van 1,5x3 meter, deelt u samen met een andere exposant een stand van 3x3 meter. Ook het meubilair, elektra, verlichting en wat verder bij de prijs is inbegrepen, deelt u evenredig met uw mede-exposant. Voor een halve stand geldt een toeslag van € 15,00 per vierkante meter.
max. 20 karakters op frieslijst. Andere mogelijkheden op aanvraag.
Voor € 45,00 nemen wij uw logo, naam- en adresgegevens en max. 15 woorden tekst op in de beursgids. Zo creëert u extra aandacht voor uw organisatie!
Geef hieronder aan of u een item wilt meegeven in de beurstas die elke bezoeker ontvangt.

Bij inschrijving voor de Cultuur en Onderwijsbeurs CEOB 2018 dient u zich akkoord te verklaren met het Beursreglement en de Algemene Voorwaarden van Het Beurskantoor bv.

Gegevens invuller
Na verzending van het formulier ontvangt u een bevestiging per e-mail, na enkele dagen gevolgd door een voorschotfactuur van 40% van de totaalprijs, te voldoen binnen 14 dagen na factuurdatum. Voor het restantbedrag ontvangt u later een factuur. Dit bedrag dient binnen de betalingstermijn, doch uiterlijk op 17 januari 2018 te zijn voldaan. Alle prijzen zijn excl. BTW.