Nieuws

Wederom heeft IJver Filmmakerij zich als exposant ingeschreven voor de CEOB. Eigenaar J├Ârgen van den Wijngaart vertelt enthousiast dat zijn bedrijf weer wil meedoen aan de CEOB. Voorgaande edities waren bijzonder succesvol voor zijn bedrijf.

De Facebookgroep Cultuureducatie Community wordt partner van de Cultuur en Onderwijsbeurs CEOB 2018. Cultuureducatie Community is een groep met bijna 7.000 professionals die werkzaam zijn binnen de cultuureducatie in het gehele onderwijs.

Sinds ruim een maand krijgen wij al geregeld vragen van cultuuraanbieders wanneer de CEOB in 2018 plaatsvindt en wanneer de informatie over deelname op de website komt. Deze week ook de eerste vraag van een kunstacademie over de aankomende editie!

Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) en de Cultuur en Onderwijsbeurs (CEOB) zullen opnieuw samenwerken tijdens CEOB in januari 2018.

De eerstvolgende editie van de Cultuur en Onderwijsbeurs (CEOB) zal plaatsvinden op 24 en 25 januari 2018 in de Utrechtse Jaarbeurs. In High Five verzamelen zich weer ca. 1.500 bezoekers en 80-100 exposanten op de beursvloer.

De huisstijl van de Cultuur en Onderwijsbeurs (CEOB) heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het logo is aangepast aan de eisen van deze tijd met een strakke letter in retrostijl. De kleuren zijn gebleven, maar zijn minder prominent en eveneens strakker.