Inschrijven exposant

Inschrijven kan uitsluitend via een beeldscherm met een resolutie die hoger is dan 640 pixels breed.

Inschrijving is mogelijk met gebruik van onderstaand formulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail, na enkele dagen gevolgd door een voorschotfactuur van 40% van de totaalprijs, te voldoen 14 dagen na factuurdatum. Voor het restantbedrag ontvangt u later een factuur. Dit bedrag dient binnen de betalingstermijn, doch uiterlijk op 17 januari 2018 te zijn voldaan. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Dit formulier is t.b.v. de Cultuur en Onderwijsbeurs CEOB 2018. Op deelname zijn het Beursreglement en Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt die hieronder inzien.

Gegevens organisatie
Vul uw organisatie gegevens zo compleet mogelijk in.
Postadres
Adres gegevens
Bestelling
NB: Bij een halve stand van 1,5x3 meter, deelt u samen met een andere exposant een stand van 3x3 meter. Ook het meubilair, elektra, verlichting en wat verder bij de prijs is inbegrepen, deelt u evenredig met uw mede-exposant. Voor een halve stand geldt een toeslag van € 15,00 per vierkante meter.
max. 20 karakters op frieslijst. Andere mogelijkheden op aanvraag.
Voor € 45,00 nemen wij uw logo, naam- en adresgegevens en max. 15 woorden tekst op in de beursgids. Zo creëert u extra aandacht voor uw organisatie!
De beurstas wordt aan elke bezoeker uitgereikt, elke beurs opnieuw blijkt die tas erg gewild te zijn. Voor € 375,00 kunt u één item (brochure, pen etc.) laten meegeven in elke beurstas. Wij nemen contact met u op over aanleveren en andere voorwaarden.

Bij inschrijving voor de Cultuur en Onderwijsbeurs CEOB 2018 dient u zich akkoord te verklaren met het Beursreglement en de Algemene Voorwaarden van Het Beurskantoor bv. U kunt beide documenten boven dit inschrijfformulier vinden.

Gegevens invuller